Outdoor sports 2019


Orientering

Een avontuurlijke tocht met een oriënteringskaart, een zaklamp en een kompas. Op de oriënteringskaart zijn posten aangegeven die gevonden, afgestempeld of genoteerd moeten worden. Met een competitie-element in de prachtige natuur bezig zijn waarbij inzicht en slimmigheid een rol spelen.

De groepen worden met een Jantje Plezier ( tractor met huifkar ) naar het Leudal vervoerd. In het prachtige Leudal is de tocht uitgezet, de activiteit duurt ongeveer 2,5 uur.

 

Kosten

€ 15,00 p.p.


Mountainbiken

Avontuurlijke tochten onder begeleiding van ervaren mountainbikegidsen, die met veel enthousiasme en kennis jong en oud wegwijs maken in deze fantastische fietssport!!! Om de tocht zo optimaal mogelijk op maat te maken, wordt de omvang ervan door uzelf bepaald!!

Suijlen Sport Service heeft eigen routes in:

    Nadrin, België
    Epen, Zuid-Limburg
    Roermond, Midden-Limburg
    Heythuysen, Midden-Limburg
    Valkenswaard, Noord-Brabant
     
Wanneer U een andere verblijfplaats heeft hoeft dit geen problemen op te leveren, want de trailer met fietsen wordt voor de deur afgeleverd. De instructeurs verkennen het gebied waarin U verblijft voor de activiteit zodat zij een gepaste route kunnen uitzetten.
Om uw mountainbike-tocht tot een onvergetelijk evenement te maken is goed materiaal onontbeerlijk. Daarom zorgen wij voor uitstekende fietsen, die voldoen aan de strengste eisen. Omdat wij veel waarde hechten aan uw veiligheid, vindt verhuur van fietsen alleen plaats in combinatie met één of meerdere instructeurs.
Kortom: maatwerk als garantie voor fietsplezier!!!

Prijs op aanvraag.


Klimmen en abseilen

Een “psychische” uitdaging die vaak onvermoede karaktereigenschappen bij de deelnemers aan het licht brengt. Wij verzorgen een complete cursus,
waarbij veiligheid een voorwaarde is.

Prijs op aanvraag.


We varen met 4 persoons canadezen op de Maasplassen in Roermond.
We kunnen echter op alle locaties, conform wensen klant, tochten organiseren.
( Dommel / Ourthe / Roer enz. )


Kosten

€ 15,00 p.p.

LOSSE INHUUR

Canadees hele dag € 25,00.

Canadees halve dag € 15,00.

Zwemvest € 2,50.

Kanovaren


Opstijgen en niet weten waar je terecht komt, maak kennis met deze avontuurlijke en sensationele sport. De deelnemers worden na afloop door Suijlen Sport Service terug gebracht naar de startlocatie.

Prijs op aanvraag.

Ballonvaren


Handboogschieten

Onder leiding van instructeurs wordt een complete uitleg en instructie gegeven waarna de deelnemers gaan oefenen. Een leuke activiteit waarbij concentratie een belangrijke rol speelt.

Handboogschieten is geschikt voor jong en oud.

Het handboogschieten kan ook op locatie worden geleverd.


KOSTEN

€ 15,00 p.p.


Speleologie

Maak kennis met het “leven” onder de grond. Smalle openingen, water, modder enz., hoe ver durf je en hoe reageer je.

Prijs op aanvraag.


Een tocht met natuurlijke- en onnatuurlijke hindernissen waarbij van de deelnemer doorzettingsvermogen, mentaliteit en lef wordt gevraagd. Afhankelijk van de getraindheid van de groep kan de afstand of de moeilijksheidsgraad van de tocht aangepast worden.

Prijs op aanvraag.

Challengetochten


Sinds april 2015 hebben we ons eigen paintball terrein op camping Hatenboer. Een spel voor jong en oud, ideaal voor kinderfeestjes. Wettelijk mogen kinderen tot 18 jaar niet schieten met " volwassen " wapens. Vanaf 18 jaar is dit wel toegestaan. De speelduur is 20 minuten.

KOSTEN

Kinderen tot 18 jaar € 7,50 p.p.

Volwassenen 18 en ouder € 10,00 p.p.

Paintbal


Rijden op een nostalgische 50 jaar oude solex rondom de Maasplassen. Voldoende begeleiding , een volgwagen met reserve solexen met de garantie dat de deelnemers de tocht rijdend afmaken.

Helemaal leuk om een keer mee te maken.

KOSTEN

€ 32,50 p.p.

OPTIONEEL:

Koffie / thee vlaai - arrangement € 5,50 p.p.

Lunch € 14,50 p.p.

BBQ € 16,50 p.p.

Zie ook arrangementen op de home - page.

Kgaranderenen van de mooiste, maar ook een van de moeilijkste sporten. Suijlen Sport Service verzorgt skiles voor beginners en voor gevorderden in indoorhallen in Nederland maar ook in de “echte” sneeuw in Oostenrijk. Reeds 15 jaar geven wij skiles in Waidring en in Ischgl, we kunnen voor de klant ook bemiddelen in de keuzes voor wat betreft hun verblijf.

Solextochten


Zeilen een sport voor jong en oud. Instructeurs geven les op de zeilboten, de klant gaat zelf alle handelingen verrichten. U kunt natuurlijk wanneer u een ervaren zeiler bent een zeilboot bij ons huren.


Onze havens liggen bij de Maasplassen van Roermond, een van de mooiste plekjes van Nederland!

Prijs op aanvraag.

Zeilen


Maak kennis met de fascinerende onderwaterwereld en laat Suijlen Sport Service een kennismaking of cursus verzorgen!!

Kennismakingslocaties:
    Zwembad Wessem
    Zwembad Roermond
Duiklocaties:
    Maasplassen Roermond
    Grevelinge
    L’Estertit, Spanje

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om het materiaal en de instructeurs naar een locatie te laten komen waar u verblijft! Zelfs het verzorgen van de vergunningen wordt door ons gedaan!!

prijs op aanvraag

Duiken


Huur voor een dag of voor een dagdeel een terreinvoertuig. U kunt een sensationele tocht rijden waar U met veel plezier aan zult terug denken.Terreinvoertuigen:

  • Landrover 109 Stawag 10 personen, bouwjaar 1970.

  • DAF YA 126 12 personen, bouwjaar 1956.

Prijs op aanvraag.

Terreinrijden


Datum *
Datum
Naam *
Naam

Reserveren